Продавець Сто товарів розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
801 відгук
Завжди свіжий та смачний китайський чайДетальніше
+380 (93) 473-74-46
Залишити відгук

Високоякісні товари з Китаю

Героїв Севастополя 23а, Київ, Україна
Кошик

Ферментатор багатофункціональний An Zhik (чорний часник, йогурт, вино, квас, натто, тісто)

7 000 

  • В наявності
+380 (93) 473-74-46
Viber, Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ферментатор багатофункціональний An Zhik (чорний часник, йогурт, вино, квас, натто, тісто)
Ферментатор багатофункціональний An Zhik (чорний часник, йогурт, вино, квас, натто, тісто)
7 000 
В наявності
+380 (93) 473-74-46
Viber, Telegram
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Людство довгий час шукало надійних способів зберегти продукти харчування якомога довше. Їх сушили, маринували, солили, заморожували, поміщали у спеціальні діжки, глиняні чани та баки з маслом, куди не було доступу повітря.

Ферментація - це метаболічний процес, що протікає з виділенням енергії, в результаті якого молекули цукру та крохмалю без надходження повітря розкладаються на вуглекислий газ та етанол. Цей процес каталізується за допомогою ензимів. Зазвичай він протікає у мікроорганізмах (насамперед у дріжджах). Ферментація (інакше звана бродінням) застосовується при виготовленні тіста для хліба, у виноробстві та пивоварінні.

Використання ферментації у кулінарії – це своєрідне перетворення їжі за допомогою мікроорганізмів.

Фермент (ензим) — білкова молекула чи комплекс білкових молекул, що прискорює хімічні процеси у живих організмах.

Фермент (ензим) — білкова молекула чи комплекс білкових молекул, що прискорює хімічні процеси у живих організмах.

У процесі ферментації продукти набувають нової текстури, аромату і смаку. Вони також містять корисні живі бактерії, дріжджі та ферменти, які збільшують поживну цінність продуктів та роблять їх легкозасвоюваними для організму.

У процесі ферментації будь-які патогенні бактерії гинуть внаслідок зміни мікрофлори, де вони перебувають. Бактерії, які виживають, зберігають продукт, харчуючись натуральними цукрами, що містяться в ньому, і перетворюючи їх на велику кількість молочних та оцтових кислот, алкоголю, вуглекислого газу тощо.

Процеси ферментування (бродіння) поділяють на спиртове та кисломолочне:

При спиртовому утворюється спирт та вуглекислий газ. Такий метод найчастіше використовується у приготуванні вина та тіста.

В результаті кисломолочного - виходять йогурт, кислий молоко, кефір, ряженка, сир і т. д.

Ферментування (бродження) виконує 5 основних завдань:

  • Збагачення страв та напоїв різноманітністю смаків, ароматів та текстури.
  • Продовження термінів придатності їжі за допомогою молочної кислоти, алкоголю, оцтової кислоти та лужного бродіння.
  • Біологічне збагачення їжі протеїнами, важливими амінокислотами, важливими жирними кислотами та вітамінами.
  • Детоксифікація у процесі бродіння їжі.
  • Зменшення часу та витрат на приготування їжі за рахунок впливу на волокна та білки деяких видів їжі (наприклад, для розм'якшення м'яса, птиці, риби).

Ферментатор AZK286 компанії An Zhik – потрібний прилад на вашій кухні, який дозволить вам готувати з будь-яких продуктів за новими рецептами кориснішу їжу щодня.

Основні функції:

Чорний часник:

  • соло - 1 зубчик-головка
  • багатозубчастий

Чорний часник є потужним антиоксидантом, який допомагає ефективно боротися зі втомою та старінням. Домашній чорний часник без будь-яких добавок та без консервантів, безпечний та необхідний для здоров'я.

Часник (багатозубчастий) можна ферментувати приблизно по 1,5 кг за раз або «Соло-часника» – близько 2 кг за один раз.

Йогурт

Нато

Ензим (+ тісто)

Солодке вино

Фруктовий оцет

Переваги ферментатора AZK286-6L компанії An Zhik:

  • Оригінальний (зручний) дизайн
  • Багатофункціональний
  • Висока енергоефективність. (PTC heater element). Нагрівальний елемент із кераміки значно знижує витрати електроенергії.
  • Рівномірне кругове нагрівання (360°) дозволяє ідеально приготувати продукт.
  • Електронне управління + Дисплей LCD (англійською мовою)

Візуальне відображення на дисплеї:

  • часу приготування, що залишився (годин і доби)
  • поточної температури (°С)

Наявність таймера приготування:

  • За замовчуванням програма «Ферментація часнику» встановлена на 9 діб – 216 годин.
  • Можливість вручну виставити програму приготування (від 7 до 12 діб – від 168 до 288 годин)
  • Звуковий сигнал закінчення роботи
  • Захист від перегріву
  • Контейнер для збирання води
  • Чаша з нержавіючої сталі на 6 л (робочий об'єм – 5 л)
  • Легко миється і немає залишкових плям
  • Тришаровий тримач для часнику з нержавіючої сталі з дверцятами, що фіксуються.
  • Можливість приготувати одночасно до 2 кг часнику
  • Хороша циркуляція повітря

Незалежна товста вкладка, на яку встановлюється Тримач часнику (після використання - на дні чаші не залишається залишкових стічних вод).

Функція пам'яті електричного живлення (після відключення та при подальшому включенні електрики програма ферментації автоматично відновлюється)

У ферментаторі моделі AZK286 компанії An Zhik використовується тривимірний метод нагріву: верхній, середній та нижній, з рівномірною внутрішньою температурою, меншими втратами тепла та меньшим споживанням енергії.

Управління ферментатором:

  1. Таймер часу: відображення часу приготування, що залишився.
  2. Вибір функції: ферментування часнику (багатозубчастий та однозубчастий), йогурт, натто, солодке вино, ензим.
  3. Кнопка "Час": для встановлення часу приготування (в ручному режимі).
  4. Кнопка "Скасувати": завершити роботу.
  5. Індикатор "Дезінфекція".
  6. Функція «Сушіння»: Після закінчення програми «Ферментування часнику» виставляється на (мінімум) 6 годин (за замовчуванням) для підсушування вологого часнику та посилення ефекту ферментації.

Застереження:

  • Не використовуйте жорсткі чи абразивні очищувачі.
  • Прилад та деталі не можна мити в посудомийній машині.

Чаша апарату розрахована на 6 літрів із нержавіючої сталі, стійка до дії високих температур. Високоміцна і має властивості інертності до природних кислот, що містяться в продуктах.

Усередині ферментатора для виробництва чорного (ферментованого) часнику розташовується двошарова решітка-полочка з нержавіючої сталі з трьома полицями з дверцятами для зручності розміщення часнику.

Рекомендації щодо застосування:

Приготування чорного часнику

1. Увімкніть Ферментатор. Натиснувши кнопку «Вибір Програми», виберіть функцію «Solo Garlic» або «Garlic».

2. На таймері з'явиться час тривалості процесу – 9 діб. При бажанні або рецептурі можна відрегулювати тривалість приготування, але це не бажано для отримання якісного продукту.

3. Натисканням кнопки підберіть необхідну за рецептом температуру ферментації.

Зберігати Чорний часник необхідно у закритому харчовому контейнері (або в заваакумованому пакеті) у холодильнику.

Термін зберігання чорного часнику: близько 6 місяців.

Примітка:

Якщо ви не натиснете кнопку підтвердження обраної Програми протягом 10 секунд, процес виробництва розпочнеться самостійно.

Під час ферментації чорного часнику не рекомендується відкривати кришку приладу без необхідності. Це необхідно для підтримання правильної температури та недоступу повітря у Ферментатор.

Також не рекомендується до закінчення роботи програми натискати кнопку «Скасувати». У разі активації кнопки «Скасувати» програму буде обнулено (вимкнено).

Приготування йогурту

1. Увімкніть прилад. Натиснувши кнопку «Вибір Програми», виберіть функцію Йогурт.

2. На таймері відобразиться час тривалості процесу – 4 години. За бажанням або за рецептурою можна відрегулювати тривалість приготування (4 – 8 годин)

3. Також на таймері з'явиться температурний режим: +39 °C. При бажанні або рецептурі можна відрегулювати свою температуру приготування (38-41°C)

Розлийте приготовлений йогурт у пляшечки та зберігайте їх у холодильнику.

Приготування Нато

1. Увімкніть прилад. Натиснувши кнопку «Вибір програми», виберіть функцію Нато.

2. На таймері з'явиться тривалість процесу - 12 годин. За бажанням або за рецептурою можна відрегулювати тривалість приготування (12 – 24 години)

3. Також на таймері з'явиться температурний режим: +39 °C. При бажанні або рецептурі можна відрегулювати свою температуру приготування (38-41°C)

Приготування солодкого вина

1. Увімкніть прилад. Натиснувши кнопку «Функція», виберіть функцію Sweet Wine.

2. На таймері відобразиться час тривалості процесу – 2 доби. За бажанням або за рецептурою можна відрегулювати тривалість приготування: для солодкого вина (2 – 3 доби)

3. Також на таймері з'явиться температурний режим: +25 °C. При бажанні або за рецептурою можна відрегулювати свою температуру приготування, але вона повинна змінюватись не менше +20°C і не вище +30°C.

Характеристики:

  • Номінальне харчування: 220 В – 240 В – 50 Гц
  • Номінальна потужність: 90 Вт
  • Вага: 2,5 кг
  • Розмір: 28*28 см
  • Виробник: Shanghai FuCha Enterprise Co, LTD
  • Країна-постачальник: Китай
Основні
Країна виробникКитай
Споживана потужність90 Вт
Кількість ємностей1
Тип управлінняЕлектронне
Гарантійний термін12 міс
СтанНовий
Габаритні розміри
Висота280 мм
Ширина280 мм
Глибина280 мм
Вага2.5 кг
Користувальницькі характеристики
ВиробникFucha
Об'єм ємності6000
  • Ціна: 7 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner