Зелений чай з квітками жасмину - це унікальне поєднання тонкого смаку і квіткової ніжності. Молоді бруньки зеленого чаю з гори Емейшань провінції Сичуань увібрали в себе всю чистоту і свіжість гірського повітря, а справжні висушені квіти жасмину надають натуральний квітковий аромат. Чай не містить добавок та ароматизаторів. Поставляється безпосередньо з плантацій виробника.
Більше про чай читайте в нашому Інстаграмі і стежте за Статтями
Правильний спосіб заварювання:
1. На чашку 200-250 мл взяти близько 2-3 г чаю, занадто велика кількість заварки може викликати велику концентрацію дубильних речовин і тоді чай буде мати жовтуватий колір і більш терпкий смак.
2. Помістіть чай в чашку і залийте водою не більше 85 ° C. Окріп не підходить для заварювання зеленого чаю, так як він руйнує структуру ніжного листя і квітів і псує їх смак.
3. Заливайте воду не до країв, так як квіти при заварюванні спливуть, залиште для них місце, щоб насолодитися красивим видовищем. Заварений напій повинен вийти не занадто насиченим за кольором, а сам чай матиме тонкий смак з квітковими нотками жасмину.
Найкраще заварювати чай в спеціальній термостійкої скляному посуді - чайнику або чашці.
Дивіться розділ ЧАЙНИЙ ПОСУД
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Зелений чай |
Склад чаю | Збір |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Вага | 125 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Подарункова упаковка | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Fuan |
Штука | Один бутон |
Зелений чай | Зелений чай |