Даний чай включає в себе кращий 8-річний юньнаньській пуер з ніжних бруньок старих чайних дерев, для виготовлення півкілограма чаю потрібно більш 10 000 ніжних бруньок. Мандарини збираються в серпні, коли плід найбільш багатий ефірними маслами для отримання дещо терпкого, але солодкувато-кислого смаку.
Смак: м'який земляний смак пуеру з гіркувато-солодким мандариновий післясмаком, яке довго залишається на язику та губах.
Більше про чай читайте в нашому Інстаграмі і стежте за Статтями
Палацовий пуер - один з різновидів шу пуеру. Це вищий сорт шу пуеру. Сорти шу пуеру діляться на палацовий, особливий і рівні: 1, 3, 5, 7 і 9. Всі види млинців або цегли шу пуеру виготовляються з чайного листя вищевказаних сортів, які беруться в різних пропорціях для досягнення різних смаків. Для млинців зазвичай використовуються тільки листя від 1 до 9 сорти, пуер палацового і особливого рівня вважаються окремим продуктом.
Строго кажучи, палацовий шу пуер виходить методом просіювання постферментірованного чаю і відбору за допомогою пінцета. Він має більш насичений аромат. Оскільки бруньки не містять волокон для вологого скиртування, вони не можуть ферментуватися окремо, оскільки можуть легко зіпсуватися. В даний час деякі люди використовують рамки, щоб упаковувати чайні бруньки для вологого скиртування, але їх якість буде набагато гірше, ніж у просяних і відібраних бруньок.
Для виготовлення даного чаю використовуються молоді весняні бруньки старих дерев Мен Хай, дана сировина є дуже якісною і рідкісною. Чай проходить 4-х кратне вологе скиртування, після чого просіюється вручну і проходить 6-кратне висушування.
Метод заварювання:
1. Рекомендується використовувати гайвань, скляний чайник або будь-яку іншу ємність із фільтром.
2. Залийте окропом, зачекайте, щоб чай трохи розкрився, потім злийте першу заварку. Другу заварку треба заварювати.
3. Наступні заварки можна продовжувати на 5-10 секунд, чайний відвар виходить темно-жовтогарячого кольору, щоб не вплинути на смакові якості чаю рекомендується відфільтрувати чай в окрему ємність.
4. Якщо ємність маленька, то можна скоротити час заварки, або використати чайний ніж та розколоти кульку на 2 частини, і заварювати 2 рази.
Ефекти палацового чаю пуер:
(1) Ефект глибокої детоксикації:
Палацовий пуер сприяє секреції поточної в організмі рідини для втамування спраги, рятує від спеки, виводить токсини і надає послаблюючий ефект. Він особливо підходить для пацієнтів з запорами, регулює роботу шлунка і відновлює його нормальні функції. Може допомогти повністю вирішити проблему прищів, викликаних запорами і неприємного запаху з рота.
(2) Ефект позбавлення від тьмяного відтінку шкіри:
Одним з найважливіших ефектів чаю пуер є те, що він може знизити вміст ліпідів в крові, розслабити кровоносні судини, прискорити кровообіг і усунути тьмяний відтінок шкіри і різні плями, викликані поганим кровопостачанням.
(3) Ефект схуднення
Доктор Еміль Карробі, глава клінічного навчання в Медичній школі Сен-Тоні в Парижі, Франція, використовував чай пуер в якості клінічного тесту, щоб довести: юньнаньській чай пуер надає хороший вплив на зниження ліпідних сполук і вмісту холестерину. Таким чином, регулярне пиття чаю пуер допоможе домогтися ефекту схуднення, зниження рівня ліпідів і артеріального тиску.
(4) Сприятливо впливає на шлунок і надає тонізуючий ефект
Чай пуер - це натуральний оздоровчий напій, який має наукову основу. Ефективність і дія палацового чаю пуер включають відчуття тепла і комфорту в шлунково-кишковому тракті, чим корисний при запорах і частому сечовипусканні. Чай пуер бадьорить і зміцнює організм, а також надає хороший вплив при імпотенції і простатиті.
5) Антивіковий эффект
Чай пуер виготовляється з крупнолистового чаю. Юньнаньській крупнолистовий чай містить більше катехінів, ніж інші сорти чаю. Багатий поліфенолами чай допомагає шкірі протистояти старінню.
Даний чай слід випивати за один раз і не залишати на ніч, щоб випити в інший день. Залишки чаю можна закип'ятити в воді і використовувати для запарювання ніг, що може поліпшити кровообіг ніг, полегшити догляд за ногами і прочистити меридіани всього тіла. Чай пуер сприяє травленню і зменшує рівень жирів, що робить його популярним серед любителів краси та корекції фігури.
Основні | |
---|---|
Вага | 9 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Розмір чайного листа | Дрібнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Користувальницькі характеристики | |
Штука | Один бутон |
Зелений чай | Пуер |