Продавець Сто товарів розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
782 відгуків
Завжди свіжий та смачний китайський чайДетальніше
+380 (93) 473-74-46
Залишити відгук

Високоякісні товари з Китаю

Героїв Севастополя 23а, Київ, Україна
Кошик

Білий чай Фудін Шоумей у в'язках з шкіркою мандарина 2015 р

45 

  • Немає в наявності
  • Код: 000136
+380 (93) 473-74-46
Viber, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Білий чай Фудін Шоумей у  в'язках з шкіркою мандарина 2015 р
Білий чай Фудін Шоумей у в'язках з шкіркою мандарина 2015 р
45 
Немає в наявності
+380 (93) 473-74-46
Viber, Telegram
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Білий чай Фудін, фірмовий чай міського повіту Фудін міського округу Нінде провінції Фуцзянь, є особливим продуктом, заненесенним в список місцевих визначних пам'яток Китаю.

  • Місце виробництва: місто Нінде 2015 рік
  • Вага: 1 шт 10 г
  • Смак: солодкувато-сушені фрукти з гоструватим, але освіжаючим присмаком мандаринової коржури.

Більше про чай читайте в нашому Інстаграмі і стежте за Статтями

Колишня Державна адміністрація з нагляду за якістю офіційно затвердила "Білий чай Фудін" як продукт, захищений географічним походженням (тобто продукт, захищений географічним зазначенням).

Білий чай Фудін виготовляється з бруньок листя чайного дерева «Хуа Ча № 1» або «Хуа Ча № 2» в м Фудін. Він виготовляється спеціальними майстрами без смаження і скручування. Зберігається цілісна форма листя, колір відвару прозорий і абрикосово-жовтий, смак легкий з солодкими янтарно-фруктовими нотками.

Чай Шоумей - це різновид білого чаю. Стандартний спосіб збору сировини - одна брунька і два-три листя, повинні бути молоді та зрілі бруньки.

Шоумей, також відомий як Гунмей, являє собою білий чай, приготований з бруньок і листя чайного дерева. Основна процедура виготовлення включає 4 етапи: розкладання, фіксація зелені, скручування в смужки і поява волосків, завершальна стадія обсмажування на сковороді.

Час від днів весняних поминок до хлібних дощів - золотий сезон для збору чаю шомей. Зібрані бруньки і листя повинні бути ретельно відібрані, щоб домогтися ніжності, однорідності і чистоти. Їх кладуть на бамбукову дошку на 2-4 години перед смаженням.

Обсмажування відбувається на сковороді. Тепература 120-140 ℃, береться 300-400 г листя за раз. Для повної фіксації зелені листя треба струшувати в сковороді і багаторазово перевертати. Коли листя стане м'яким, а колір темним, переходять до наступного етапу.

Скручування в смужки і поява волосків - ключовий процес формування чаю Шоумей. За допомогою нього листя втрачає воду і витягуюється до появи волосків. Температура сковороди становить 70 ~ 80 ℃. Використовується техніка струшування, перемішування, скручування і загарбання руками. Спочатку чайне листя вибудовують в одному напрямку, а потім долонями обох рук скручуються в смужки.
 В процесі виготовлення використовується принцип стиснення долонями по черзі легко-сильно-легко, коли вміст води високий або низький, дії повинні бути легкими, щоб чай не злипався і не ламався. Коли чайні смужки округлюються і стають злегка плоскими, з'являються волоски, а сухість листа складає близько 70%, необхідно зменшити температуру сковороди до 50-60 ℃ і перейти до процесу завершального смаження.

Метою завершального обсмажування є подальша організація листа для досягнення вимог форми і сухості. Метод повільного обсмажування сприяє випаровуванню води, випрямляє чайні смужки і фіксує їх форму. Обсмажування відбувається до появи волосків, після чого температура сковороди трохи підвищується приблизно на 10 ° C. Весь процес займає близько 35-40 хвилин.

Спосіб заварювання:

Метод заварювання в чашці: підходить для однієї людини. Використовуйте прозоре скло обсягом 200 мл, візьміть 3-5 г чаю і залийте водою приблизно 90 градусів для промивання, після чого понюхайте його аромат, потім залийте чай водою для заварювання, час заварювання залежить від індивідуальних переваг по міцності.

Метод заварювання в гайвані: підходить для двох-трьох чоловік, візьміть 5-7 г білого чаю Фудін, помістіть в гайвань, промийте чай водою температурою 95 градусів, понюхайте його аромат, потім заварюйте його за звичайним методом чайної церемонії гун-фу, перший раз заварюйте чай 30-45 секунд, а потім кожен раз зменшуйте час заварки, щоб ви могли відчути свіжий смак білого чаю Фудін.

Примітка: не використовуйте для заварювання чаю окріп в 100 градусів, це може зіпсувати смак чаю і пошкодити чайне листя.

Білий чай має найнижчий вміст вільних радикалів, найвищий вміст флавоноїдів, а середній вміст амінокислот вище, ніж в інших чаях. Крім того, білий чай Фудін очищає організм від внутрішнього жару, а екстракт білого чаю надає профілактичну дію на ріст бактерій, що викликають стафілококову, стрептококову інфекцію, пневмонію і т.д.

Чай Шоумей має чудовий ефект охолодження і детоксикації, поліпшення зору і зменшення внутрішнього вогню.

Даний чай є помірним за властивостями, ні холодний, ні гарячий, має антиоксидантну дію, допомагає виводити токсини і сприяє обміну речовин. Це корисний для здоров'я чай.

Це освіжаючий чай, багатий амінокислотами, чайними поліфенолами, мінералами, безліччю вітамінів і мікроелементів, таких як цинк і селен, які необхідні людському організму. За ефективністю він визнаний найбезпечнішим і поживним здоровим напоєм сьогодні.

Основні
Країна виробникКитай
Тип чаюБілий чай
Склад чаюМоночай
Форма випускуРозсипний
Розмір чайного листаСередньолистовий
Смакові інгредієнтиНатуральні
Вага10 г
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Користувальницькі характеристики
Зелений чайБілий чай
  • Ціна: 45 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner