Продавець Сто товарів розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
782 відгуків
Завжди свіжий та смачний китайський чайДетальніше
+380 (93) 473-74-46
Залишити відгук

Високоякісні товари з Китаю

Героїв Севастополя 23а, Київ, Україна
Кошик

Червоний чай Юньнань Дяньхун з диких дерев

300 /50 г.

  • Немає в наявності
  • Код: 000145
+380 (93) 473-74-46
Viber, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Червоний чай Юньнань Дяньхун з диких дерев
Червоний чай Юньнань Дяньхун з диких дерев
300 /50 г.
Немає в наявності
+380 (93) 473-74-46
Viber, Telegram
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Червоний чай провінції Юньнань скорочено називають Дяньхун, що відноситься до категорії червоного чаю по китайській класифікації чаїв. Він був створений ханьськими чайними фермерами в роки Китайської Республіки. Виробляється в Ліньцані, Баошані, Фенціні, Сишуанбаньні, Дехуні та інших місцях на півдні і південному заході провінції Юньнань.

Він формується шляхом змішування крупнолистового битого чаю, а кінцевий продукт має 11 найменувань чаю в чотирьох категоріях: листовий, битий, пресований і порошковий чай. Його форма має особливі характеристики: лист м'ясистий, колір рівномірний, після заварки чайний відвар яскраво-червоний, яскраво виражене скручене листя золотистого кольору, свіжий аромат, смак насичений і бадьорий, чайне дно рівномірно червоне, при додаванні молока різниться досить сильним чайним смаком.

Характеризується насиченим, сильним і свіжим ароматом. Етапи обробки: зав'ялювання, скручування, або скручування і нарізка, ферментування і обсмажування.

У китайській класифікації чаїв чорний чай в нашому розумінні відноситься до червоних чаїв, а чорним чаєм є пуер. Перше це відмінність - з вигляду, Дяньхун це розсипний чай, а пуер відноситься до пресованих чаїв. З точки зору технології обробки, червоний чай - це чай який проходить ферментацію в процесі обробки, після завершення виробництва, ферментація припиняється. У пуерів ферментація триває протягом всього терміну життя млинця.

Більше про чай читайте в нашому Інстаграмі і стежте за Статьями

  • Дата виробництва: весна 2021, термін зберігання 3 роки
  • Смак: солодкувато-терпкий

Основний район проростання Дяньхун розташований в районі високогірної долини на захід від річки Ланьцан і на схід від річки Ну на південному заході Юньнані в ущелині високих гір, включаючи Фенцін, Менхай, Ліньцан, Шуанцзян і інші повіти.

У місцях зростання вершини горбисті із середньою висотою понад 1000 метрів. Зростає в субтропічному кліматі при середній температурі 18 ~ 22 ° С з великою різницею в добовій амплітуді температур, річною кількістю опадів 1200 ~ 1700 мм. Земля густо покрита деревами, опале листя і трава сформували гумусний шар з родючим грунтом, що сприяє тому, що чайні кущі ростуть дуже високими. Бруньки великі, листя товсті, з густими білими ворсинками, незважаючи на те, що на гілці виростає 5 ~ 6 листя, вони все одно залишаються м'якими і ніжними. Зокрема, за змістом поліфенолів і алкалоїдів даний чай посідає перше місце в рейтингу китайських чаїв.

Спосіб заварювання:

1. Візьміть порцію чаю близько 4-5 грам.

2. Щоб заварити чай більше 10 разів (при температурі 80-83 ° С), потрібно спочатку закип'ятити воду, почекайте декілька хвилин поки температура не спаде, не додавайте холодну або некип'ячену воду.

3. Потрібно заварювати швидко, перші 3 заварки потрібно виливати в гундаобей або в чашку через 1 секунду, перша заварка - це промивання чаю, починаючи з 4 заварки, заварювання можна продовжити до 3, 5, 8 секунд, при цьому чай не потрібно накривати кришкою.

ЧАЙНИЙ ПОСУД

Корисні властивості чаю Дяньхун:

1. Сечогінний ефект: при комбінованій дії кофеїну і ароматичних речовин в червоному чаї він може збільшувати кровотік нирок, поліпшувати швидкість клубочкової фільтрації, розширювати ниркові капіляри і пригнічувати реабсорбцію води нирковими канальцями, тим самим сприяючи збільшенню діурезу. Це допомагає усунути молочну кислоту, сечову кислоту (пов'язану з подагрою), надмірна кількість солі (пов'язане з високим кров'яним тиском), шкідливі речовини і т. Д., А також зняти набряки, викликані серцевими захворюваннями або нефритом.

2. Протизапальна і бактерицидна дії: поліфенольні сполуки в червоному чаї мають протизапальну дію. Катехіни можуть зв'язуватися з одноклітинними бактеріями для коагуляції і осадження білків, тим самим пригнічуючи і усуваючи патогенні бактерії. Тому для пацієнтів з бактеріальними захворюваннями і харчовими отруєннями корисно пити чорний чай. Люди також використовують міцний чай для обробки рани, пролежнів.

3. Детоксикаційний ефект: згідно з експериментами, теофілін в червоному чаї може поглинати важкі метали і алкалоїди, випадати в осад і розкладатися. Це дуже корисно для сучасних людей, коли питна вода і їжа забруднені промисловими відходами.

4. Освіжаючий ефет і ефект зняття втоми:  в ході медичних експериментів було виявлено, що кофеїн в червоному чаї стимулює нервові центри, кору головного мозку, сприяє концентрації мислення, що, в свою чергу, посилює розумову реакцію і покращує пам'ять; він також впливає на судинну систему і серце, надає збудливу дію, посилює серцебиття, тим самим прискорюючи кровообіг для полегшення обміну речовин, і в той же час сприяє потовиділенню і діурезу, тим самим прискорюючи виведення молочної кислоти (речовини, яке змушує м'язи відчувати втому) та інших непотрібних речовин в організмі, досягаючи ефекту усунення втоми.

5. Сприяє секреції рідини в організмі і усуває спеку: червоний чай влітку може втамувати спрагу і зняти відчуття жару, тому що поліфеноли, вуглеводи, амінокислоти, пектин і т.д. в чаї вступають в хімічну реакцію і стимулюють секрецію слини, викликаючи відчуття вологості в роті, створюючи ефект охолодження; в той же час кофеїн контролює температурний центр тіла - гіпоталамус і регулює температуру тіла. Він також стимулює нирки, сприяючи виведенню жару і бруду і підтримує фізіологічний баланс в організмі.

Крім того, червоний чай з провінції Юньнань запобігає карієсу, зміцнює шлунок і регулює роботу кишечника, допомагає травленню, уповільнює старіння, знижує рівень цукру в крові, знижує кров'яний тиск, знижує рівень вмісту жиру в крові.

Основні
Країна виробникКитай
Тип чаюЧервоний чай
Склад чаюМоночай
Форма випускуРозсипний
Розмір чайного листаСередньолистовий
Смакові інгредієнтиНатуральні
Кількість в упаковці1 шт.
Вага50 г
УпаковкаПаперовий пакет
Користувальницькі характеристики
Зелений чайЧервоний чай
  • Ціна: 300 /50 г.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner