Чай з пелюсток троянд є одним з найпопулярніших квіткових чаїв. Чай з троянди можна заварювати, як самостійно, так і ароматизувати ними червоний/чорний чай.
Більше про чай читайте в нашому Інстаграмі
Напій завдяки хімічному складу квітки корисний для здоров'я. Про це знали ще в далекій давнині. Вже тоді звернули увагу, що чай з троянд:
Чай з пелюсток троянд — це антисептик. Відваром без всяких добавок промивають рани, пролежні, опіки. Тут він виступає і як природний антибіотик.
Також настій має:
А ще він:
У складі рослини знаходиться пантотенова кислота, а вона зупиняє старіння, як би перегороджує зморшкам дорогу. Нові не з'являються, а старі поступово розгладжуються. Звичайно, не просто від одного чаю, а в комплексі нескладних заходів. Але все ж у результаті постійного помірного споживання напою відбувається поліпшення стану шкіри.
Найголовніше цей чай має дуже ніжний солодкуватий смак і яскравий аромат з фруктовими нотками. Тому Вам забезпечено насолоду та гарний настрій за чашкою чаю з пелюсток троянд.
Троянд буває багато. Всі вони володіють тими чи іншими лікувальними властивостями. Але хочеться звернути увагу на китайську троянду. Чай з неї:
Для чоловіків напій теж корисний - він збереже потенцію, і навіть її збільшує. При стані похмілля він знімає всі прояви синдрому, повертає енергію і бадьорість.
Чай з пелюсток троянд добре діє на роботу печінки і жовчного міхура і відмінно регулює артеріальний тиск. Він виводить геть з організму непотрібну воду, що дуже допомагає при набряклості.
Напої мають прихильників і супротивників. А от чай з китайської троянди подобається практично всім. А секрет успіху — в смаку, ніжному ароматі і цілющій силі.
Як заварювати чай з пелюсток троянд:
Для цього необхідно взяти 4-6 бутонів і залити їх кип'яченою водою, температура якої повинна бути близько 70 градусів. Дати настоятися 5 хвилин.
Додавати по 1-2 бутону в інші чаї за смаком.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Трав'яний чай |
Склад чаю | Моночай |
Тип смакового інгредієнта | Чайна троянда |