Jasmine Golden Needle King — це жасминовий чай, це не простий жасминовий чай, а преміум-білий чай із жасмином і індонезійською орхідеєю. Різноманітність у тому, що для чаю збирають ніжне запашне загострене листя, вважається дворянином серед жасминових чаїв.
Свіжість ароматного чаю пов'язана зі свіжістю ароматних квітів і пов'язана з підтриманням умов для створення аромату: за нормальних обставин ароматні квіти свіжі, а для чаю використовується відповідна кількість високоякісних квітів. Треба звертати увагу на відведення тепла від квітів, належну вентиляцію та відносну повільне завивання свіжозібраних кольорів. У такому разі аромат чаю буде свіжим.
Більше про чаю читайте в нашому Инстаграме и следите за Категоріями
Час збирання: весна 2021.
Що стосується аромату, то в разі не дотримання виробничих умов, аромат стає слабким і нетривалим, що викликано недостатньою кількістю кольорів, другий — це невиражений аромат жасмину, створюється відчуття домінування орхідейного аромата. Це свідчить про те, що поклали недостатню кількість жасмину, і велику кількість орхідеї, що призводить до занадто стійкого орхідейного аромату. Або 3 помилки — це запашний водяний запах, без свіжого запаху, це означає, що в процесі ароматизації не був зроблений достатній відвід тепла, і час ароматизації був занадто пролонгований.
Правильний спосіб заварювання:
1. На чашку 200-250 мл взяти приблизно 2-3 г чаю, занадто велика кількість заварювання може викликати велику концентрацію дубильних речовин і тоді чай матиме жовтуватий колір і терпкий смак.
2. Помістіть чай у чашку та залийте водою не більш ніж 85 °C. Кип'яток не підходить для заварювання зеленого чаю, оскільки він руйнує структуру ніжного листя й квітів і псує їхній смак.
3. Заливайте воду не до країв, позаяк квіти під час заварювання спливуть, залиште для них місце, щоб насолодитися гарним видовищем. Заварений напій має вийти не надто насиченим за кольором, а сам чай матиме тонкий смак із квітковими нотками жасмину.
Найкраще заварювати чай у спеціальному термостійкому скляному посуді — чайнику або чашці.
Дивіться розділ ЧАЙНА ПОСУДА
Основні компоненти: кофеїн, дубильні речовини, поліфеноли чаю, білок, вуглеводи, вільні амінокислоти, хлорофіл тощо.
Жасминовий чай входить до десятки найвідоміших чаїв Китаю. Його збирають із квітучого навесні жасмину та чайного листя разом із ароматним чаєм, що росте, він має аромат весняних квітів і свіжість чайного листя. Це ароматний чай, який подобається всім. Регулярне вживання жасминового чаю для жінок може не тільки поліпшити шкіру, відбілити шкіру, але й протистояти старінню. Він також може очистити кишківник і шлунок людини, поліпшити стілець, згладити кровотік, знизити артеріальний тиск і рівень ліпідів у крові. Також він має велику здатність протистояти бактеріям і вірусам під час лікування раку. Кофеїн у чаї може стимулювати центральну нервову систему та усуває сонливість, усуває втому, підвищує життєві сили та підвищує концентрацію уваги; поліфеноли чаю, чайні пігменти та інші інгредієнти мають антибактеріальні та антивірусними властивостями, але також мають антибактеріальні протиракові та антимутаційні ефекти.
Жасмин має гострим, солодким, прохолодним, очисне від жару, детоксикаційний, зволожувальний, заспокійливий, седативний вплив і може вилікувати діарею, біль у животі, червоні очі, набряк і біль, виразки, набряки та отруєння. Жасминовий чай не тільки зберігає гіркий, солодкий і прохолодний ефект чаю, але й стає теплим чаєм завдяки процесу смаження. Він має безліч цілющих ключових захисних функцій, які можуть усунути дискомфорт у шлунку.
Жасмин має освіжну дію, що заспокоює та позбавляє від депресії дії. Людям зі слабким шлунком, хронічним бронхітом та іншими респіраторними захворюваннями треба пити більше. Це також корисно пити у разі закрепів, болів у животі та головного болю. Він може зменшити сонливість і занепокоєння, а також ефективний у разі хронічних захворювань шлунка та порушень менструального циклу. Жасминовий чай має оздоровчі ефекти, як-от освіження, очищення від вогню, сприяє травленню та диурезу.
Основний ефект:
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Білий чай |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Зелений чай | Зелений чай |