Ароматний червоний чай Дяньхун із повіту Фенцін із квітами жасмину. Концентрований квітковий аромат досягається за рахунок великої кількості ефірної олії у квітах жасмину з річки Юаньцзян (квіти зібрані в рік виробництва чаю). Чай доповнений квітами магнолії із провінції Юньнань.
Чай виготовлений за давньою технологією 7-ступінчастої ароматизації. Квіти надають чаю ароматний аромат і смак.
Більше про чай читайте в нашому Інстаграмі і стежте за Статтями
Спосіб заварювання:
Корисні властивості чаю Дяньхун:
1. Сечогінний ефект: при комбінованій дії кофеїну і ароматичних речовин в червоному чаї він може збільшувати кровотік нирок, поліпшувати швидкість клубочкової фільтрації, розширювати ниркові капіляри і пригнічувати реабсорбцію води нирковими канальцями, тим самим сприяючи збільшенню діурезу. Це допомагає усунути молочну кислоту, сечову кислоту (пов'язану з подагрою), надмірна кількість солі (пов'язане з високим кров'яним тиском), шкідливі речовини і т. Д., А також зняти набряки, викликані серцевими захворюваннями або нефритом.
2. Протизапальна і бактерицидна дії: поліфенольні сполуки в червоному чаї мають протизапальну дію. Катехіни можуть зв'язуватися з одноклітинними бактеріями для коагуляції і осадження білків, тим самим пригнічуючи і усуваючи патогенні бактерії. Тому для пацієнтів з бактеріальними захворюваннями і харчовими отруєннями корисно пити чорний чай. Люди також використовують міцний чай для обробки рани, пролежнів.
3. Детоксикаційний ефект: згідно з експериментами, теофілін в червоному чаї може поглинати важкі метали і алкалоїди, випадати в осад і розкладатися. Це дуже корисно для сучасних людей, коли питна вода і їжа забруднені промисловими відходами.
4. Освіжаючий ефет і ефект зняття втоми: в ході медичних експериментів було виявлено, що кофеїн в червоному чаї стимулює нервові центри, кору головного мозку, сприяє концентрації мислення, що, в свою чергу, посилює розумову реакцію і покращує пам'ять; він також впливає на судинну систему і серце, надає збудливу дію, посилює серцебиття, тим самим прискорюючи кровообіг для полегшення обміну речовин, і в той же час сприяє потовиділенню і діурезу, тим самим прискорюючи виведення молочної кислоти (речовини, яке змушує м'язи відчувати втому) та інших непотрібних речовин в організмі, досягаючи ефекту усунення втоми.
5. Сприяє секреції рідини в організмі і усуває спеку: червоний чай влітку може втамувати спрагу і зняти відчуття жару, тому що поліфеноли, вуглеводи, амінокислоти, пектин і т.д. в чаї вступають в хімічну реакцію і стимулюють секрецію слини, викликаючи відчуття вологості в роті, створюючи ефект охолодження; в той же час кофеїн контролює температурний центр тіла - гіпоталамус і регулює температуру тіла. Він також стимулює нирки, сприяючи виведенню жару і бруду і підтримує фізіологічний баланс в організмі.
Крім того, червоний чай з провінції Юньнань запобігає карієсу, зміцнює шлунок і регулює роботу кишечника, допомагає травленню, уповільнює старіння, знижує рівень цукру в крові, знижує кров'яний тиск, знижує рівень вмісту жиру в крові.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Дой-пак |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Червоний чай |
Склад чаю | Збір |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |