Соя вирощується в багатьох країнах, як цінна харчова культура. Її вирощують у Європі, у Північній і Південній Америці, в Австралії, в Азії та в Африці. У ній міститься — рекордна кількість білка. У якийсь спосіб соєві боби здатні замінювати м'ясо. Також у ній містяться корисні вітаміни та мікроелементи, серед яких: вітаміни — Вітамін А, Вітамін В1, Вітамін В2 (рибофлавін), Ніацин, Вітамін В5, Вітамін В6, Фолієва кислота, Вітамін С, Вітамін Е, Біотин, Холін (вітамін В4), каротин і фолієва кислота.
Особливості пророщування: перед тим, як укладати насіння в пророщувач, потрібно гарненько відсортувати пошкоджену та биту сою і після попередньо замочити. Підготовлене насіння помістити в ємність і залити об'ємом води, який у кілька разів перевищує об'єм сої. Потім лоток або ємність потрібно помістити в затемнене місце з температурою в межах 22 градусів. Через 8-12 годин промити та помістити в пророщувач. Приблизно через 2-3 дні ви отримаєте чудові, соковиті паростки, придатні до вживання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Культура | Соя |
Тип продукції | Посівний (насіння) |